avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... confirmare renuntare urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

confirmare renuntare urmarire penala

Buna ziua,

In 2016 am fost invinuit impreuna cu alte 2 persoane ca am lovit pe cineva si a avut nevoie de 6-7 zile de ingrijire la domiciliu. Am fost chemati la judecatorie si dupa 3 prezente, judecatorul a decis ca nu poate sa se pronunte si a zis ca vom fi citati acasa pentru a ne prezenta in alta parte.

Ma puteti ajuta cu un sfat sau sa imi explicati despre ce este situatia. Mentionez ca in anul 2015 am depus o plangere penala cu autor necunoscut iar din spusele politiei, autorul a fost gasit dar nu a fost dat in urmarire penala dosarul fiind clasat ca nefiind un pericol social, iar in 2016 am primit o citatie ca fiind suspect si apoi invinuit ca as fi batut aceea persoana impreuna cu inca 2 persoane, insa am declarat ca nu cunosc aceea persoana care a depus plangerea si fiind posibil sa fie aceeasi persoana care m-a lovit pe mine in 2015, insa nu am vazut-o bine la fata ca sa o pot recunoaste.

Alte discuții în legătură

Minor acuzat pe nedrept de catre un coleg de clasa ioana79 ioana79 Buna ziua as dori sa va intreb ce as putea face in urmatoare situatie:fiul meu in varsta de 17 ani a fost acuzat(impreuna cu alti cativa colegi) de un coleg ... (vezi toată discuția)
Despre protectia partii vatamate gabi1ro gabi1ro Buna.Inainte de toate nu stiu daca exista in C.p p.,protejarea partii vatamate fata de suspect cercetat penal pentru lovire s au alte violente si amenintarea ... (vezi toată discuția)
Ordonante emise de org judiciar cercetare penala mary6 mary6 Buna ziua.Daca o plangere penala pt infractiunile de furt,amenintare,abuz de incredere,a fost respinsa de parchet de doua ori prin ordonanta in temeiul art ... (vezi toată discuția)