avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CASS angajator ianuarie 2017
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CASS angajator ianuarie 2017

Buna ziua,
Avand in vedere mentiunea din art. 158, alin. (1) din codul fiscal - "asupra carora se calculeaza contributa individuala", va rog sa imi spuneti daca pentru ianuarie 2017 castigurile brute care se insumeaza pt a constitui baza de calcul a CASS angajator sunt plafonate la nivel de angajat sau nu.
ART. 158
Baza de calcul al contribuţiei de asigurări sociale de sănătate datorate de angajatori sau de persoane asimilate acestora prevăzute la art. 153 alin. (1) lit. f)
(1) Pentru persoanele prevăzute la art. 153 alin. (1) lit. f), baza lunară de calcul pentru contribuţia de asigurări sociale de sănătate o reprezintă suma câştigurilor brute prevăzute la art. 157 asupra cărora se datorează contribuţia individuală.
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 21:04, 13 Februarie 2017
Raspunsul primit de la ANAF : se plafoneaza . In D112 veti primi mesaj de atentionare, deci se poate transmite declaratia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei pt concediul medical BuduiAurica BuduiAurica Va rog sa-mi mentionati daca valoarea bonurilor de masa (care sunt considerate venituri si sunt impozitate) trebuie sa fie luate in baza de calcul al ... (vezi toată discuția)
Contributii societate incepand cu 01 aug 2017 Daliborka Daliborka Buna ziua Va rog imi puteti spune, avem angajat un student cu 1 ora/zi (5 ore pe saptamana) incepand cu 01 aug 2017 , contributiile datorate de angajator se ... (vezi toată discuția)
Cas si cass pt. part time Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Aud la tv: \"incepand din 1 aug., salariatii cu contract part time vor plati mai mult pt. CAS si CASS, aceste contributii fiind calculate pentru ... (vezi toată discuția)