avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... PROCES DE MUNCA IN ITALIA
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

PROCES DE MUNCA IN ITALIA

Buna ziua,

supun atentiei dv urmatorul caz: cineva a lucrat in Italia cu toate actele in regula, si-a dat in tribunal angajatorul pt. ca nu l-a platit. A castigat procesul in instanta, dar patronul e rau platnic se pare ca la mai multa lume, i s-au scos bunurile la licitatie, dar suma adunata nu acopera sumele datorate. I s-a comunicat ca trebuie sa deschida un nou proces , sa se verifice ce bunuri si daca patronul mai are alte bunuri de vandut , nu se stie nici cand va costa acest nou proces.
Ce parere aveti? S-a mai confruntat cineva cu o situatie cat de cat similara ?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Apartament la licitatie sorin0206 sorin0206 salutare ,am citeva nelamuriri si va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi scrieti concret ce ar trebui sa fac in cazul meu.Am participat la licitatia unui ... (vezi toată discuția)
Administrator,presedinte got2i got2i Buna ziua.Intrebarea mea este urmatoarea.Daca o asociatie de propietari pierde niste bani ,datorita faptului ca administratorul,nu din rea credinta ci din ... (vezi toată discuția)
Imprumut prin notar! marianbrunetel marianbrunetel Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani, am facut acte la notar si a pus gaj o masina.Dupa mult timp nu mi-a returnat bani asa ca am mers la un executor ... (vezi toată discuția)