avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata cash la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata cash la notar

Buna ziua,

La cumpararea unui teren, se poate face plata la notar cash, in euro?
Daca da, exista o limita, un plafon maxim?
In eventualitatea in care exista, plafonul se aplica tranzactiei in intregul ei, sau platii efectuate catre fiecare vanzator (coproprietari)?

Multumesc anticipat :)

La cumpararea unui teren, se poate face plata la notar cash, in euro?

Am uitat sa precizez ca si noi, cumparatorii, cat si vanzatorii suntem persoane fizice.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
limita este de cca 10000 euro in cash,restul prin transfer bancar/tranzactie,asa ca nu conteaza cati vanzatori si cumparatori sunt,vbim de tranzactie,dar cel mai bine va poate spune notarul unde o sa faceti vanzarea-cumpararea. tranzactia ,plata ei se poate face pe transe,fractii,sau alte diviziuni,dar vbim de o suma totala in final care e max 10.000 euro cash.ce depaseste e (musai) transfer bancar
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2017
andreiadmin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Suma maxima plata numerar tranzactie imobiliara Eu-Genius Eu-Genius Buna ziua. Care este suma maxima legala care se poate plati numerar pentru o tranzactie imobiliara intre doua persoane fizice? Daca valoarea tranzactiei ... (vezi toată discuția)
Eu impreuna cu fata mea (majora) dorim sa cumparam o garsoniera.intreb: ... convoyeur2004 convoyeur2004 Eu impeuna cu fata mea (majora) dorim sa cumparam o garsoniera.Intreb: 1-putem trece pe actul de V-C numele meu dar si al fetei mele? 2-putem specifica in ... (vezi toată discuția)