avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Buna ziua !
Am pierdut procesul cu Casa de Pensii pentru recalcularea pensiei in care sa se ia in calcul si castigurile suplimentare obtinute (in afara sumelor trecute in Cartea de munca).
Procesul l-am pierdut si la Fond si la Apel pe motiv ca adeverintele de venit,eliberate de institutul in care am lucrat,depuse initial,nu sunt intocmite conform legii.
Mentionez ca am prieteni si colegi de birou,atelier,institut care,cu acelasi tip de adeverinte,eliberate de aceleasi persoane,pentru perioade de timp (identice),au castigat direct la Fond,la prima infatisare !
Ar fi o solutie sa dau in judecata institutul la care am lucrat pentru faptul ca nu mi-au eliberat adeverintele facute conform legii,pentru a castiga ca daune suma pierduta ? !
Cu stima !

Alte discuții în legătură

Solutie contra hotarare decizie definitiva AdrianaBal AdrianaBal In proces cu Casa de Pensii am pierdut la Fond si la Apel cererea de recalculare a pensiei cu luarea in calcul a tuturor veniturilor suplimentare obtinute (nu ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie acord global negu negu Incepand cu 01.03.2011 m-am pensionat partial anticipat. La determinarea punctajelor lunare, Casa de pensii nu a tinut cont de acordul global, desi societatea ... (vezi toată discuția)
Hotarare nedreapta ContSters115732 ContSters115732 Zeci de colegi de Institut si sute sau mii din alte Institute de proiectare-cercetare au facut procese contra Caselor de pensii penrtu recalcularea pensiei cu ... (vezi toată discuția)