Am nevoie de 2 informatii cu privire la un PFA la norma de venit:
1) pentru codul caen 9002 - Activitati suport pentru interpretare artistica pot factura in UE o sedinta foto pentru promovarea unui brand? este ceva ocazional
2) daca am facturat prestari servicii catre un client din UE - si el cand a platit a oprit echivalentul chiriei mele acolo.... eu ce trebuie sa fac aici? exista un document in care zice ca lunar se vor opri din plata facturilor chiria si utilitatile.
In cazul PFA cu norma de venit contabilitatea se tine doar in ce priveste vanzarile pentru a stabili daca se depaseste plafonul de inregistrare ca platitor de TVA de 220.000 lei.
Pfa - plafon si tva
radumures
Am mai multe intrebari referitor la PFA:
1. Inteleg ca plafonul de scutire de TVA este acum la 220.000 lei (65.000 EUR). Asta inseamna ca daca sunt pe norma ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.