avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Informatii pfa norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Informatii pfa norma de venit

Buna ziua,

Am nevoie de 2 informatii cu privire la un PFA la norma de venit:
1) pentru codul caen 9002 - Activitati suport pentru interpretare artistica pot factura in UE o sedinta foto pentru promovarea unui brand? este ceva ocazional
2) daca am facturat prestari servicii catre un client din UE - si el cand a platit a oprit echivalentul chiriei mele acolo.... eu ce trebuie sa fac aici? exista un document in care zice ca lunar se vor opri din plata facturilor chiria si utilitatile.

Multumesc ,
Elena
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:53, 8 Februarie 2017
In cazul PFA cu norma de venit contabilitatea se tine doar in ce priveste vanzarile pentru a stabili daca se depaseste plafonul de inregistrare ca platitor de TVA de 220.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit - caen 6202 (consultanta) ovidiu86 ovidiu86 Buna ziua, tocmai mi-am infiintat un PFA la norma de venit, CAEN 6202 - Servicii de consultanta si as dori sa stiu cum trebuie tinuta evidenta fiscala a ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit - tva la incasare antispam antispam Buna ziua, Am un PFA platitor de TVA care opereaza pe baza de norma de venit. Imi puteti spune, va rog, in cazul acesta ce trebuie sa fac daca achizitionez ... (vezi toată discuția)
Pfa - plafon si tva radumures radumures Am mai multe intrebari referitor la PFA: 1. Inteleg ca plafonul de scutire de TVA este acum la 220.000 lei (65.000 EUR). Asta inseamna ca daca sunt pe norma ... (vezi toată discuția)