avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunerea declaratiei 112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunerea declaratiei 112

Din pacate vectorul fiscal de scoatere din evidenta salariati nu a ajuns la Administratia financiara si nu gasesc nicicum dovada depunerii. Crezand ca a ajuns la Administratia financiara nu am mai depus 112, chiar daca ar fi fost pe 0.

Administratia financiara mi-a trimis Notificare, apoi Decizie de impunere din oficiu, dar niciuna nu a ajuns la mine (posta le-a intors din motive necunoscute mie). In final a emis somatie si titlu executoriu. Din fericire acestea au ajuns, dar cand am mers sa vorbesc cu functionarul de la Administratia financiara mi s-a spus ca nu am cum sa depun retroactiv 010 si sa depun doar 112 pe 0 pe lunile din urma, mai putin pe luna pe care a emis Titlu executoriu. I-am adus dovada ca nu au existat angajati, dar nu a vrut sa schimbe cu nimic situatia (cei de la biroul executori din Administratia financiara au ramas uimiti, dar au zis ca nu au ce sa faca daca functionarul nu vrea sa schimbe nimic).

Intrebarea mea este:
1. avea dreptul sa nu imi primeasca 112 pe luna pentru care a fost emis un titlu executoriu? Eu am dovada ca sunt inregistrate la ei 112 pe celelalte luni, mai putin cea cu titlul executoriu.
2. Chiar nu se putea desfiinta titlul executoriu la nivelul Administratiei financiare daca le faci dovada ca nu ai prejudiciat nicicum statul in perioada respectiva neavand angajati?

Alte discuții în legătură

Depunerea declaratiei 112 Geocri7 Geocri7 Din pacate vectorul fiscal de scoatere din evidenta salariati nu a ajuns la Administratia financiara si nu gasesc nicicum dovada depunerii. Crezand ca a ajuns ... (vezi toată discuția)
Firma nu mai are nici un salariat, ce acte se depun? elena1312 elena1312 Buna ziua daca firma nu mai are nici un salariat, unde se declara acest lucru si prin ce declaratie si in ce termen? Multumesc. Daca nu mai are salariati mai ... (vezi toată discuția)
Decl 100 si 102 tere tere buna ziua, ce decl depun daca firma nu mai are angajati?depun 100 si 102 pe zero? (vezi toată discuția)