avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu a ajuns alocația la posta!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu a ajuns alocația la posta!

Bună ziua, problema sta asa:am născut în septembrie, în decembrie am depus dosarul de alocație si indemnizație, in ianuarie pe 10 au confirmat ca au trimis alocația, poștal, deși eu am depus nr de cont.. Am fost pe 20 si am depus din nou la Ajpis Alexandria (de ei apartin) o cerere si numărul de cont, am revenit cu un telefon in februarie sa ii întreb ce s-a întâmplat cu alocația mea, nu a ajuns nici pana la ora actuala la posta, deși ei insista ca e trimisa, din câte știu, alocația este obligatoriu sa fie trimisa în luna următoare de la depunerea dosarului. Am trimis o sesizare la Posta Romana, sa vedem dacă este adevărat. Iar cele de la Alexandria nici pana acum nu mi-au verificat cererea pentru cont.

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat copil nascut in italia noah2013 noah2013 Buna ziua, Am depus dosarul in Romania pt primirea alocatiei de stat a copilului meu nascut in 2013 in Italia, Dosarul l-*am depus in august 2013 , inca nu ... (vezi toată discuția)
Intrare in ccc2 din ccc1 Ralukrk Ralukrk Bună ziua, Pe data de 29 noiembrie am nascut al doilea copil, iar pe 30 decembrie primul copil a împlinit 2 ani. Pe data de 6 decembrie am dus ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alinadrapa alinadrapa buna ziua, cine poate sa ma lamureasca si pe mine???? Am depus cererea de alocatie a copilului si cererea de indemnizatie de crestere in aceeasi data (25 ... (vezi toată discuția)