Buna seara ,as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns ,daca se poate .In anul 2006 am facut un imprumut la o banca in suma de 2164 ron,am platit 33 rate lunare a cate /luna 65 lei ,(am si acum chitantele ).In data de 06 -02-2017 imi vine o instintare de executare silita cat si blocarea cardului de la banca in valoare de 2865 ron ,cum ca nu as fi platit creditul .Intrebare ,ce pot face intrucat banca mi-a spus ca automat imi retine tot salariul ,am sotia cu pensie de handicap cat si doi copii ?Am un salariu de 1200 ron ,exista vreo lege care sa ma ajute ?si ce pot face sa-mi primesc salariu ?Pana fac contestatie la judecatorie ,pana se judeca ,eu raman fara un ban in casa ?Sotia nu poate munci ,in urma unei operati de extirpare a unui plaman ,primeste o pensie de 233 lei ,avem doua fetite care merg la scoala . Tin sa mentionez ca in anul 2015 am facut un imprumut la banca si mi se retine din salar 400lei .Va multumesc mult .
Formulați urgent o contestație la executare și solicitați anularea actelor de executare silită pe motiv că ratele au fost achitate. de asemenea, invocați prescripția dreptului material la acțiune.
Multumesc din suflet ,dar cum rezolv cu banca ,care deja mi-a spus ca imi retine tot salariul?Pana fac contestatia ,pana se judeca ?Oricum va multumesc mult .