Buna! Sunt divorțat de mama copilului meu meu,iar mama nu respecta orarul de vizită stabilit,nu ma lasa sa imi vad copilul de aproximativ 3 luni,o sun si nu răspunde,am sunat de pe alt număr la care a raspuns si mi-a spus ca imi va da copilul, și ma mințit,nu stiu nimic de copil,nu stiu unde locuiește. Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Ce pot face pentru ami vedea copilul?
Daca aveti stabilit prin hotarare judecatoreasca sau acord la notar programul de relatii personale, va puteti plange la politie, la directia de protectie sociala a copilului din sectorul unde locuieste copilul si apoi sa puneti in executare hotararea.
Sanctiunea la executare este una pecuniara( cheltuiele de executare) si o sa fie deranjant sa se trezeasca cu executorul la usa sau sa fie chemata la DGASPC.
Cu dovada ca nu respecta hotararea , puteti sa solicitati daune pe zi intarziere care o sa o faca sa-si revizuiasca atitudinea.
Custodie comuna
CrisErika
Buna ziua
Sunt in divort , am depus si ordonanta presedentiala in urma careia domiciliul copilului a fost stabilit la mine, dar custodie comuna cu dreptul ... (vezi toată discuția)