avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperatorii de credite EOS
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperatorii de credite EOS

Buna ziua , am făcut niște credite prin 2007 , pe care le-am plătit , cred cam ,1 an , nu mai știu exact . Prin 2014 , am primit notificări de la EOS și m-am speriat și am început sa le plătesc din nou aceste credite , numai ca sunt sume mult mai mari decât știam eu . Ce pot sa fac ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este prima oara cand postez aici. am nevoie de sfatul ... Raluk05 Raluk05 Buna ziua, Este prima oara cand postez aici. Am nevoie de sfatul unui avocat. Am facut un credit de nevoi personale la un ifn, de 4000 lei in anul 2007.Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita costi40 costi40 buna seara.am facut un credit la BRD,in anul 2007 de 30.000/ron.am platit pana in anul 2009,dupa care m-am imbolnavit,pensionat si nu am mai platit.in 2010 am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperari creante lore69 lore69 In anul 2005 am luat un credit de nevoi personale fara giranti de la BCR.Am platit ratele pana in sept2006 dupa care nu am mai putut platii.In anul 2007 in ... (vezi toată discuția)