avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Lege pt copii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Lege pt copii

Aveți idee despre aplicabilitatea art356 legea 1/2011 a educației naționale privind alocarea sumei de 500 EUR pt fiecare copil născut după 9 febr 2011 precum si direcționarea a 2% din impozit in acest cont ?
Cel mai recent răspuns: Daniela Mardale , utilizator 15:44, 13 Februarie 2017
Da, avem o oarescare idee...intentie buna insa nu se aplica. In ce priveste 2% codul fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul trecut, catre o entitate non profit. Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similara, contribuabilul trebuind sa completeze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartin pana la data de 25 mai.
Multumesc pentru INFO, dar aveți idee unde sa ne interesam de ce nu se aplica? La ministerul educației?
Sau cum putem face valva pe subiect?
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directionarea unei sume reprezentând pânã la 2% din impozitul pe venit ANDA CRETU ANDA CRETU Pot alege destinatia unei sume reprezentand pana la 2 % din impozitul pe venit obtinut in anul anterior. Ce inseamna pana la 2 % , exista o limitare in acest ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi directionati cei 2% din impozit catre o persoana fizica? giro2003 giro2003 Buna ziua, am o fetita cu probleme medicale si colegii de munca saau gandit sa ne ajute prin directionarea celor 2% din impozit catre fetita. Ce conditii ... (vezi toată discuția)
Redirectionare impozit 2%, din impozit peroane fizice si 20% din impozitul pe profit a persoanelor juridice andreeeana andreeeana Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati!!! O persoana fizica, adulta, cu handicap accentuat, are voie sa primeasca donatii, redirectionarea impozitului pe ... (vezi toată discuția)