avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... salarii majorate in educatie de la 01.01.2017
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

salarii majorate in educatie de la 01.01.2017

V-as ruga sa-mi spuneti daca o persoana lucreaza ca fochist la biblioteca nu are dreptul la marire de 15%? Se incadreaza la personal nedidactic auxiliar lor nu se maresc salariile? Parca am inteles ca la toti care lucreaza in educatie si bibliotecile apartin de Ministerul Educatiei. Deci numai la profesori,bibliotecari si alte functii inalte pt.cei de la munca de jos respectiv portari,fochisti,femei deserviciu nu beneficiaza de aceste mariri? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Stabilirea programului de lucru nycoleta nycoleta Inepand cu data de 1 martie mi sa redus norma la jumate.Lucrez intr-o institutie de stat intr-o scoala pe postul de secretar. In aceasta scoala se ... (vezi toată discuția)
Este legal? revoltata revoltata Buna seara! Acum un an aduceam in discutie aceeasi problema, care se repeta si anul acesta, dar putin diferit. Sora mea lucreaza ca laborant grad IA, intr-un ... (vezi toată discuția)
Salarizare bella_isa68 bella_isa68 Vin cu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema privind salarizarea mea. In anul 2010 am absolvit Fac de Stiintele Comunicarii,luandu-mi licenta in sesiunea ... (vezi toată discuția)