avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Card tahograf
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Card tahograf

Bună seara ! Lucrez la o firma de transport persoane unde sunt obligat atunci când se termina programele sa mergem cu alt card în tahograf . Va rog sa îmi spuneți la ce risc mă încadrez în cazul în care sunt prins de către cei de la isctr sau mai grav în cazul unui accident ( unde eu cred ca sunt din start vinovat chiar dacă nu am fost , e ca atunci când ești băut ) sau mai grav un accident cu victime . ?

Alte discuții în legătură

Card tahograf Avocado1 Avocado1 Bună seara ! Lucrez la o firma de transport persoane internațional unde după terminarea programului legal și normal de conducere sunt obligat de către ... (vezi toată discuția)
Atestat transport marfa - amenda lipsa categoria e pe atestat, modalitate de contestare mario_forever75 mario_forever75 Am obtinut atestatul de transport marfa imediat dupa ce am obtinut categoria C si dupa aceasta am obtinut categoria E.Pe atestat este trecuta categoria C iar ... (vezi toată discuția)
Amenda rar sofer profesionist cosmiiulia cosmiiulia buna seara am o nelamurire in legatura cu o amenda: am introdus diagrama in aparatul tahograf duminica la ora 19 si am scos-o miercuri dimineata la ora 10 ... (vezi toată discuția)