avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Card tahograf
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Card tahograf

Bună seara ! Lucrez la o firma de transport persoane internațional unde după terminarea programului legal și normal de conducere sunt obligat de către conducere sa folosesc un alt card tahograf ( al altui șofer ) . Va rog sa îmi spuneți ce risc îmi asum din momentul introducerii lui în aparat ?dar în cazul unui accident ?
Cel mai recent răspuns: nicolaicosmin , utilizator 21:07, 9 Februarie 2017
Daca esti prins cu alt card este amenda, in cazul unui accident depinde de gravitate. Dar atunci nu este doar amenda. Si inca ceva, nu te obliga nimeni, tu o faci singur. Succes. Si o spun ca si eu sunt sofer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card tahograf Avocado1 Avocado1 Bună seara ! Lucrez la o firma de transport persoane unde sunt obligat atunci când se termina programele sa mergem cu alt card în tahograf . Va rog sa îmi ... (vezi toată discuția)
Cat timp poti fi retinut de echipajul de la circulatie pentru verificare? alexandruteutisan alexandruteutisan 1)Daca un echipaj de circulatie te opreste in trafic (control de rutina) tu esti in regula din toate puntele de vedere legale Nu este actiune organizata Cat ... (vezi toată discuția)
Descarcarile la 28 zile a cardului tahograf de sofer sunt documente contabile obligatorii ? sofertir1 sofertir1 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca, descarcarile cardului de sofer tir sunt obligatorii in contabilitate conform termenelor art. 24 si 25 din Legea ... (vezi toată discuția)