avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Atestat transport marfa - amenda lipsa categoria E pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Atestat transport marfa - amenda lipsa categoria E pe atestat, modalitate de contestare

Am obtinut atestatul de transport marfa imediat dupa ce am obtinut categoria C si dupa aceasta am obtinut categoria E.Pe atestat este trecuta categoria C iar de curand,dupa circa 3 ani in care am fost controlat de isctr si de toata lumea ,am fost socat cand ,la un control,am luat avertisment(amenda era de 20000 de ron,pe firma) datorita faptului ca nu am si categoria E pe atestat.Eu stiu ca atestatele sunt de 4 feluri:transport marfa,transport persoane , ADR si agabaritic si mai stiu ca "atestatul de transport marfa este necesar tuturor soferilor care conduc autovehicule peste 3,5 tone",dar nu se spune nimic de alte categorii.Lamuriti-ma ,va rog,ca nu mai inteleg nimic!Am intrebat chiar si pe seful Arr din judetul meu si mi-a confirmat ca este valabil si pentru categoria E,chiar daca nu e trecut pe atestat!
Cel mai recent răspuns: mariustec , utilizator 20:18, 8 Aprilie 2013
pe atestat este trecuta seria permisului de conducere si banuiesc ca dvs nu ati mai innoit atestatul dupa ce ati obtinut si categoria "E",lucru obligatoriu si in cazul cardului tahografic..cat despre cei de la isctr daca ceri o parere la 3 persoane diferite nu primesti 2 raspunsuri la fel,din pacate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti conduce!? krugar2005 krugar2005 poti conduce un auto mai mare de 3,5 tone fara atestat in romania sau afara (vezi toată discuția)
Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Transport marfa dirbasmihai dirbasmihai Se poate face transport marfa cu camioneta de 3,5 t inmatriculat in Bulgaria pe teritoriul Romaniei? (vezi toată discuția)