avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Descoperirea unei foste proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Descoperirea unei foste proprietati

Sora tatalui meu a construit o casa cu parter si doua etaje in sect. 2, Bucuresti in jurul anilor 1935. In '48 casa, unde la parter era si o drogherie, a fosgt nationalizata. In urma multor schimbari de domiciliu si cum in viata nu mai sunt decat nepotii matusii mele, nu mai stim adresa acelei case si situaria sa juridica, in vederea primirii unei despagubiri sau retrocedari.
Cum trebuie sa proceddez pentru a afla initial adrea cladirii si situatia sa juridica?

Alte discuții în legătură

Mostenire cu testament cristinavulpe cristinavulpe Matusa mea (sora bunicului) a decedat si a lasat mostenire prin testament o casa nationalizata (legea 112) aflata in proprietatea dansei (exista act de ... (vezi toată discuția)
Am drept de mostenire de pe urma unui unchi vitreg? iordana1900 iordana1900 Buna ziua. Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatalui meu? Bunicul meu patern era si tatal acestui unchi. Am detinut doua proprietati (casa si curte ... (vezi toată discuția)
Testament meryleen meryleen 1- daca se poate ataca un testament lasat de 2 batrani care aveau 79 si 89 ani si pentru care nu s-a adus la notar certificat de la medicina legala. 2- cum ... (vezi toată discuția)