avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent insertie

Buna ziua, vreau sa va intreb daca pot beneficia de stimulet de insertie daca optez sa ma intorc la munca,in tremenul stabilit de lege, la o alta societate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 10 Februarie 2017
Da, veti beneficia de stimulent de insertie in situatia descrisa de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie szilvi szilvi Am nascut la 20 IUNIE 2009 si asi dori sa ma intorc la serviciu din martie 2011. Intebarea mea este ca pot beneficia de stimulent de insertie si cat? (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa revin din concediu crestere copil simona-busuioc simona-busuioc Buna ziua, copilul meu implineste 1 an pe 06/07/2012, eu am optat pentru concediu ingrijire copil pe o perioada de 1 an. Intrebarea mea este , cand trebuie ... (vezi toată discuția)
Situatie critica chirea chirea buna seara , am si eu nevoie de cateva lamuriri pentru a lua o decizie ,pe perioada ce ma asteapta... mai am o luna pana voi naste iar cei de la ... (vezi toată discuția)