avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal - resedinta in Anglia, comunicare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal - resedinta in Anglia, comunicare

Buna,am si eu o intrebare pentru dumneavoastra, am primit o amenda rutiera pentru lipsa actelor( le uitasem acasa) i am prezentat politistului niste poze de pe telefon cu permis, buletin verificarea masinii etc , m-am oferit sa le aduc in original in max 10 min.. n-a fost de acord.. Ok .. am gresit platesc.. acum.. eu locuiesc in anglia.. politistul a stiut de la inceput .. masina fiind inmatriculata in angliaia dupa verificare m a intrebat "ai permisul preschimbat?"... iar la mentiuni am declarat ca fiind obisnuit cu legea din anglia unde nu trebuie sa ai asupra ta actele .. am uitat de ele.. ok.. acum ..eu dupa doua zile am plecat din tara, politistul nu m a intrebat nici o adresa.. a pus o pe cea din buletin.. acum eu avand resedinta in Anglia n ar fi trebuit sa imi fie trimis pv aici? ..iar in pv sa fie trecut si seria passportului?
Cel mai recent răspuns: Dragos_ady , utilizator 10:36, 10 Februarie 2017
De ce vreti sa va trimita pv in Anglia, nu l-ati primit de la agentul constatator?
Din moment ce ati prezentat cartea de identitate de ce sa va treaca seria pasaportului?
Nu era original cartea de identitate.. era doar o poza pe telefon...si nu am semnat procesul verbal
Politia va trimite pv la adresa din CI pe care ati prezentat-o agentului. Oricum au verificat in baza de date valabilitatea permisului si a identitatii.
Cu ce va ajuta faptul ca nu ati semnat pv? Cu nimic. Amenda tot trebuie platita.
Nu am cautat sa scap de amenda nesemnand.. pur si simplu n am semnat.. am acest drept sa nu semnez, nu? ..acum politia romana vine si zice ca mi a fost afisat pv la adresa.. unde?? In posta in Romania,chiar daca eu nu locuiesc acolo? Cu martor care doar a semnat o foaie fara sa vada macar pv si fara sa il vada fiind afisat? Martorul Mi a zis ca vine in instanta si declara ca el nu a vazut nici un pv si nici cum s a afisat pv... care e procedura de afisare?
Bineinteles ca aveti dreptul sa nu semnati, semnatura nu reprezinta recunoasterea faptei.
Martorul degeaba va spune in instanta ca nu a vazut procesul verbal atata timp cat prin semnatura a confirmat afisarea pv la adresa respectiva. Daca nu l-a vazut, nu trebuia sa semneze! Dvs ati vazut pv si nu ati semnat. Credeti ca martorul a fost torturat sa semneze?

Alte discuții în legătură

Amenda radar oanaelena oanaelena am si eu o intrebare.m-a prins radarul nou cu 91 km/h in localitate.m-a oprit politia si mi-a cerut actele dar nu mi-a facut proces verbal.doar atat mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala nesemnata Aidan319 Aidan319 Astazi, in jurul orei 01:15 am fost oprit de un agent al politiei rutiere. Am fost amendat in valoare de 315lei in 48 de ore pentru ca nu aveam buletinul la ... (vezi toată discuția)
Refuzul politistului de a lasa procesul verbal de contraventie e un abuz ? euprotopopescu69 euprotopopescu69 Am fost sanctionat de catre politia rutiera pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni - cu retinerea permisului 30 zile + amenda + 4 puncte. Am ... (vezi toată discuția)