Buna ziua .Firma mea nu a platit impozitul forfetar nici un ban Din 2010 pana in 2016 nu am fost instiintata .Firma e cu activitate O .Prescrierea o face Anaf ? Sau fac eu solicitare ?
Este prescrisa executarea silita si, prin urmare reactionati numai atunci cind veti constata ca se declanseaza procedura. Prescriptia executarii silite se refera la prescriptia dreptului creditorului de a cere executarea silita, ceea ce inseamna ca daca d.voastra doriti, puteti sa va acitati datoria oricind de buna voie, nu silit.
Multumesc ! Am proces pe rol initiat de mine si au pus de la Anaf o declaratie rectificativa cu obligatii de plata pe care ei spun ca eu am semnat-o .Dar eu nu o cunosc pentru ca n-am depus asa ceva .
Executare silita
Ionut Anonim
In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.