avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit forfetar neplatit din 2010 .Prescriere !?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit forfetar neplatit din 2010 .Prescriere !?

Buna ziua .Firma mea nu a platit impozitul forfetar nici un ban Din 2010 pana in 2016 nu am fost instiintata .Firma e cu activitate O .Prescrierea o face Anaf ? Sau fac eu solicitare ?
Cel mai recent răspuns: ContSters384001 , utilizator 10:47, 15 Ianuarie 2018
Este prescrisa executarea silita si, prin urmare reactionati numai atunci cind veti constata ca se declanseaza procedura. Prescriptia executarii silite se refera la prescriptia dreptului creditorului de a cere executarea silita, ceea ce inseamna ca daca d.voastra doriti, puteti sa va acitati datoria oricind de buna voie, nu silit.
Multumesc ! Am proces pe rol initiat de mine si au pus de la Anaf o declaratie rectificativa cu obligatii de plata pe care ei spun ca eu am semnat-o .Dar eu nu o cunosc pentru ca n-am depus asa ceva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar oug 34/2009 neplatit dar eliminat cu oug 87/2010 ContSters384001 ContSters384001 Buna ziua .Firma mea nu a fost suspendata prin ORC dar a fost inactiva cu declaratii depuse in O .Deci fara activitate .In 2016 am scos fisa sintetica si am ... (vezi toată discuția)
Executare silita Ionut Anonim Ionut Anonim In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executaree bruneta89 bruneta89 va rog sa imi comunicati cum fac contestare la executare pentru un credit din 2018, dovada de executare este din 10/2014 iar pana in data de 02.02.2018 nu ... (vezi toată discuția)