avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cerere pt informatii credit catre banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cerere pt informatii credit catre banca

Am avut un credit, am ajuns sa mi se puna proprire pe salariu. No problem.

la un moment dat, am facut cerere catre conducerea bancii sa mi se ofere informatii detaliate cu privire la tot ce tine de creditul respectiv, cum se calculeaza dobanda, cat din rata este dobanda, etc.

Este obligata banca sa imi raspunda la aceasta cerere?
Daca DA, atunci in cat timp trebuie sa imi raspunda?
IN cazul in care depaseste termenul de raspuns prevazut de lege, care sunt optiunile mele?
Cel mai recent răspuns: patrickun , utilizator 10:05, 11 Septembrie 2009
Ar trebui sa va raspunda in termenul general de 30 de zile, daca in contract nu aveti un alt termen stipulat. In mod normal ar fi trebuit sa cereti un nou scadentar de la ghiseul bancii daca sunteti titularul contractului si acolo aveti mentionata perioada platilor, rate, dobanzi, eventual penalitati daca sunteti la faza de poprire pe salariu.

Succes! :luck:
eu am platit tot creditu, dar.....

nu m-au informat cand sa pus proprire pe salariu si mai multe decizii pe care le-au luat fara sa ma anunte.

Daca au depasit termenu de 30 de zile, pt ca nu e stipulat in contract niciunu, ce pot sa fac sa ii trag de urechi?

Sincer eu as vrea sa ii fac sa plateasca pt nepasare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act notarial la credit Dragos1989 Dragos1989 Buna ziua! Vreau sa fac un credit la banca, dar din cauza salariului mic din acte nu pot obtine acest imprumut. De aceea unchiul meu este dispus sa ma ajute, ... (vezi toată discuția)
Contracte aditionale credite aio aio Buna ziua. detin un credit pentru nevoi personale la alpha bank. Este corect ca in scadentarul estimativ prezentat in draftul bancii sa fie toate ratel, in ... (vezi toată discuția)
Semnare grafic de rambursare credit ipotecar ContSters185853 ContSters185853 Prin semnarea prezentului document, Imprumutatul declara ca a luat la cunostinta ca: 1. Valoarea ratei lunare poate fi afectata de anumiti factori externi (de ... (vezi toată discuția)