avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce ma fac daca IPJ Brasov depune marturie mincinoasa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce ma fac daca IPJ Brasov depune marturie mincinoasa?

Buna ziua,
Am primit astazi un plic cu actele depuse la o contestatie pe care am depus-o la IPJ Brasov. Pe scurt, la unul din capetele de oras in Brasov exista o strada care face legatura cu bulevardul. Din cauza masinilor parcate PE bulevard nu se poate face accesul legal (nu ai pe unde sa o iei fara sa incalci vreo regula de circulatie)
Am calcat linia dubla continua pe care erau parcate masini si un echipaj de locala m-a oprit. Cel de la locala m-a tinut o ora in discutii si a chemat un echipaj de la rutiera sa imi aplice amenda si sa imi ia carnetul.

Acum in acte am gasit o declaratie a agentului de la rutiera care declara ca el a fost cel care m-a oprit si mi-a aplicat sanctiunea!!! ceea ce nu este adevarat..

Ce ma sfatuiti sa fac in acest moment? Mi se pare ca nu mai am sanse sa castig daca se minte atat de pe fata!

Alte discuții în legătură

Consecinte incalcare linie continua sckorpion111 sckorpion111 daca un subiect din neatentie a calcat linia continua,masina politiei fiind parcata in spate,presupunand ca aveau camera de luat vederi,ce se poate ... (vezi toată discuția)
Depasire pe linia continua ... tictac2 tictac2 Buna ziua. Astazi, am fost oprit de un echipaj de Politie pentru ca am depasit pe linia continua. Lucrurile s-au intamplat in felul urmator. Dupa trecerea unei ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru neacordare de pietoni. buna seara, in ... catalinmihai123 catalinmihai123 Permis suspendat pentru neacordare de pietoni. Buna seara, In cursul zilei de astazi, circuland pe o strada principala, des frecventata de pietoni si cu ... (vezi toată discuția)