avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Consecinte incalcare linie continua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Consecinte incalcare linie continua

daca un subiect din neatentie a calcat linia continua,masina politiei fiind parcata in spate,presupunand ca aveau camera de luat vederi,ce se poate intampla?amneda,puncte penalizare?ridicare carnet?tinand cont ca subiectul nu a fost oprit de agentul de circulatie.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: sckorpion111 , utilizator 20:28, 18 Aprilie 2015
Daca subiectul nu a depasit o masina in momentul calcarii linii continue nu pateste nimic. In caz contrar subiectul poate primi o notificare din partea politiei sa indice numele conducatorului auto.
nu a depasit nici o masina,doar ca la 2 m mai incolo linia devenea intrerupta si a facut stanga mai devreme
Nu cred ca este cazul ca subiectul sa se ingrijoreze.:)
multumesc frumos! i-am transmis. Sanatate multa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ma fac daca ipj brasov depune marturie mincinoasa? tmpqiu tmpqiu Buna ziua, Am primit astazi un plic cu actele depuse la o contestatie pe care am depus-o la IPJ Brasov. Pe scurt, la unul din capetele de oras in Brasov ... (vezi toată discuția)
Conform cod rutier 2018 este corecta inceperea efectuarii depasirii in zona cu linie discontinua dar cu reintrarea pe sensul de mers calcand linia continua Dan STANESCU-BELLU Dan STANESCU-BELLU Buna seara, Mi s-a retinut astazi permisul pentru 30 zile deoarece am efectuat o depasire a unei coloane de 4 autoturisme, depasire inceputa in zona in ... (vezi toată discuția)
Culpă comună? vă rog un răspuns Veduard29 Veduard29 Bună ziua! Am avut un accident acum câteva zile care s-a întâmplat așa: Mergeam pe sensul meu de mers, având o mașină în fața mea pe un drum ... (vezi toată discuția)