avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Cererea de reexaminare amenda expert judiciar
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Cererea de reexaminare amenda expert judiciar

Buna ziua

Am un dosar de granituire si unul din experti a refuzat 6 luni sa dea masuratorile, salvate pe dispozitivul sau, celorlalti doi colegi dispusi in comisia de contraexpertiza.

La termenul trecut avocatul meu (desi eu i-am spus la biroul sau sa solicite amendarea expertului problema si sa ceara inlocuirea lui) a solicitat instantei amendarea tuturor expertilor, desi doi s-au prezentat in fata instantei si au sesizat din timp instantei refuzul colegului lor de a le da masuratorile, iar instanta i-a amendat pe toti trei.

Cei doi experti, care au sesizat instanta si s-au prezentat cand au fost citati, au depus cereri de reexaminare amenda judiciara, iar eu am fost citata sa ma prezint peste o saptamana la respectivele dosare.

Intrebarea mea este daca trebuie obligatoriu sa ma prezint la acele dosare? iar daca ma prezint si spun instantei ca acesti doi experti, practic, nu sunt vinovati pentru refuzul colegului lor de a le da masuratorile salvate pe dispozitivul sau, au anuntat din timp instanta despre aceasta situatie si s-au prezentat in fata instantei, cand au fost citati (asa ar fi corect) si las la aprecierea instantei daca sa le admita contestatiile la amenzi? se considera solicitarile mele, in contradictie totala, cu solicitarea avocatului meu de ai amenda pe toti expertii?

Va intreb, pentru ca nu am ma participat la astfel de contestatii si nu vreau sa-mi complic situatia la dosarul meu de granituire.
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2017
clau1858, utilizator
Cel mai recent răspuns: clau1858 , utilizator 15:26, 12 Februarie 2017
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile acordate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea ciclica a completelor de judecata în temeiul hotărârii colegiului de conducere nr.18/2015 clau1858 clau1858 Buna ziua Am un dosar de granituire care se judeca de doi ani pe rolul Judecatoriei si navigand pe portalul de justitie la alte cauze de granituire, am ... (vezi toată discuția)
Este legal procedural trimiterea expertilor la a doua cercetare la fata locului? clau1858 clau1858 Buna ziua Am un dosar de granatuire in care s-a dispus o contraexpertiza in urma cu 5 luni. Comisia de experti a facut cercetarea la fata locului, insa dupa ... (vezi toată discuția)
Neefectuarea expertizei tehnice judiciare. după aproximativ ... Anonimus@ Anonimus@ Neefectuarea expertizei tehnice judiciare. După aproximativ un an de zile de când expertiza tehnica a fost dispusa de instanță, fiind achitată în termen ... (vezi toată discuția)