avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier, permis reținut pentru cercetări?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier, permis reținut pentru cercetări?

Bună ziua,in data de 15.12.2016 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime omenești,nu a fost necesară internarea acestora,iar persoanele nu au depus plângere împotriva mea.In urma acestora permisul mi-a fost reținut pentru cercetari primind astfel o dovadă cu drept de circulație de 15 zile care a expirat pe data de 01.01.2017,menționez că nu am solicitat prelungirea acesteia,as vrea sa știu dacă la soluționarea cazului să presupunem că o să îmi suspende permisul pe o perioada de 90 zile,aceste 90 zile încep din momentul soluționării cazului sau de când a expirat ultima dovadă?
Este posibil că la soluționarea cazului să îmi primesc permisul inapoi daca sa zicem că au trecut 6-7 luni de la accident?
Cel mai recent răspuns: GrdCiprian , utilizator 19:26, 10 Februarie 2017
Suspendarea se va face de la data soluționării.
Trebuia sa cereți prelungirea.
Mulțumesc pentru ajutorul acordat.O seară plăcută.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat 90 de zile cu dosar penal ASZI ASZI Am facut un accident la data de 01.06.2016 la Tg. Mures (nu am vazut semnul cedeaza si am intrat in intersectie, si din stanga a intrat in masina mea o alta ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat CostiS CostiS Am o problema putin mai delicata, care daca este posibil, asteapta un raspuns(sfat) cat mai repede cu putinta!!! Va multumesc anticipat!!! Anul trecut in ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere luat in urma unui accident rutier - sofer incepator cosminrg cosminrg Buna ziua, In urma cu doua luni nu am accordat prioritate de trecere si am provocat un accident rutier soldat cu daune materiale(cele doua autoturisme ... (vezi toată discuția)