avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asigurare automobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asigurare automobil

buna seara.dupa decesul tatalui meu printre alte bunuri a rezultat si o masina.In acest moment o conduc eu (taxa sucesorala nu este efectuata)in acest caz cum pot face asigurarea automobilului neavand taxa sucesorala facuta.Precizez ca mai exista si mama si sora mea.(cu acordul lor folosesc acest automobil)multumesc

Alte discuții în legătură

Donatie calin felicia calin felicia Parintii mei au divortat.La decesul tatalui sora mea a luat toata partea tatalui meu, care depaseste ca valoare partea care mi se cuvine mie din donatia ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune, consecinte renuntare la mostenire vicente73 vicente73 Buna seara.In urma cu 9 luni a decedat tatal meu.Santem doi frati si mama.Noi am stabilit de comun acord ca nu dorim nimic din bunurile care au apartinut mamei ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa copii dupa recasatoria mamei... beeci beeci Buna ziua, parintii mei au avut un apartament de 4 camere. In 2007 tatal meu a murit, am facut procedura de succesiune in termenul de 6 luni, dupa care eu ... (vezi toată discuția)