avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proprire salariu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proprire salariu

Bina seara, Au trecut 5 luni de cand ni s-a pus proprire pe salariu, mie si sotului. Nu am depus contestare la timp , desi suma era mult umflată si aveam si multe clauze abuzive. Intrebarea mea este mai pot face acum ceva? Cum ar fi actiune in constatare sau alta solutie. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:16, 11 Februarie 2017
Impotriva unei executarii silite pe care o considerati abuziva se poate face doar contestatie la executarea silita,daca nu mai sunteti in termenul 15 zile ptr.contestatia la executarea propriu zisa, mai puteti formula contestatie la titlu in conditiile in care titlul executoriu nu este o hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Horatziu80 Horatziu80 Buna ziua, In urma cu 2 luni am fost executat silit (poprire salariu si conturi bancare) pentru niste credite la care ultimele plati le-am efectuat in 2011. ... (vezi toată discuția)
Situatie executare silita remusbv8 remusbv8 Buna ziua, Am fost executat silit pentru niste credite din 2018 pentru un IFN dar dupa verificare pe acele contracte de credit nu apare semnatura mea fizica ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare instanta modifica titlu executoriu Onixa Onixa Contestatie la executare admisa in parte asa cum a fost formulata si respinsa in rest ca fiind nefondata. 2 capete de cerere ale contestatiei respectiv ... (vezi toată discuția)