avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare instanta modifica titlu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare instanta modifica titlu executoriu

Contestatie la executare admisa in parte asa cum a fost formulata si respinsa in rest ca fiind nefondata. 2 capete de cerere ale contestatiei respectiv anularea executarii si suspendarea provizorie. Iar instanta pronunta ca modifica acteke de executare diminuand valoarea titlului executoriu cu peste 60 la suta. Titlu executoriu a fost emis de judecatorie si e hotarare judecatoreasca definitiva si executorie aplicand amenda firmei la care lucram pentru nedepunerea la timp a declaratiilor rectificative pensie. Are instanta acest drept in aceasta faza??? Mi a dat drept de apel dar pana va redacta motivarea . ..
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
Onixa, utilizator
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 10:37, 14 Decembrie 2017
Pe calea contestaţiei la titlu nu se poate modifica sau desfiinţa hotărârea pusă în executare, astfel că în cadrul ei nu se pot repune în discuţie probleme de fond şi, implicit, nu se pot administra probe noi, soluţionarea contestaţiei urmând a se face exclusiv pe baza probelor administrate în procesul de fond;
Contestatia la executare nu reprezinta o cale de atac propriu-zisa impotriva titlului executoriu, deci nu putea sa modifice o hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la titlu executoriu marymary marymary Daca am calitatea de debitor, am depus contestatie la executare considerand ca am executat dispozitiile titlului executoriu, dar consider in acelasi timp ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare Onixa Onixa Va multumesc pt raspuns dar nu este vorba aici de actiune formulata pt contestarea titlului executoriu. Aici s a facut contestatie la executare. Hotararea ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare loredana24 loredana24 buna seara. va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea speta. prin contestatia la executare, contestatorul x a solicitat anularea formelor de executare ... (vezi toată discuția)