avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la executare

Va multumesc pt raspuns dar nu este vorba aici de actiune formulata pt contestarea titlului executoriu. Aici s a facut contestatie la executare. Hotararea prin care s a pronuntat titlul executoriu a fost definitiva fara cale de atac . Ea a fost atacata pe calea contestatie in anulare si acesta este alt proces la care voi avea termen la anul. Aici vorbim daca in faza contestatiei la executare se poate modifica valoarea supusa executarii castigata la fond definitiv si investita cu formula executorie. Nu au fost modificate sumele executorului sau avoxatului de la executare ci doar suma mea din titlul executoriu. Titlu dat de instanta prin hotarare judecatoreasca.Va multumesc. Cu respect.

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare instanta modifica titlu executoriu Onixa Onixa Contestatie la executare admisa in parte asa cum a fost formulata si respinsa in rest ca fiind nefondata. 2 capete de cerere ale contestatiei respectiv ... (vezi toată discuția)
Cum contest incuvintarea executarii silite?? bvflorin bvflorin Executorul a obtinut incuviintarea executarii silite a unui BO. In paralel se desfasoara un alt proces in recurs la aceasta investire, intru-cat BO-ul a fost ... (vezi toată discuția)
Hotarire definitiva si irevocabila baltag baltag buna seara am o hotarire definitiva si irevocabila intrun proces cu recuperarea drepturi banesti am pus executor judecatoresc si firma respectiva vazind ca are ... (vezi toată discuția)