avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PLATESC IMPOZIT PE SALAR CARE NU L-AM PRIMIT!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PLATESC IMPOZIT PE SALAR CARE NU L-AM PRIMIT!!

BUNA ZIUA!
REVIN CU PROBLEMA MEA VECHE!
TOCMAI AM PRIMIT SOMATIE , TREBUIE PLATESC IMPOZITUL PE ANUL TRECUT .PROBLEMA ESTE CA PE LUAN OCTOMBRIE 2008 SI DECEMBRIE 2008 NU AM PRIMIT SALARUL.
EXISTA VREO MODALITATE SA FIM SCUTITI DE IMPOZIT?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:32, 21 Septembrie 2009
Va rog frumos sa ma scuzati.
:oops:

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2009
Angela D, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat trebuie sa plateasca angajatorul pentru contractul meu part time de 2 ore? Samicri Samicri Buna ziua, Sunt medic rezident si am incheiat contractul de munca cu spitalul la care voi lucra ( angajatorul fiind MS ). Pentru acest contract voi plati ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl 3% ionut2001 ionut2001 Revin cu o noua intrebare in incercarea de a ma clarifica: Ma ocup cu webdesign-ul. Doresc sa infiintez firma numai pentru webdesign. Doresc sa ma angajez cu ... (vezi toată discuția)
Sume incasate de banca pusapopescu2013 pusapopescu2013 Din 2008, cand am facut un credit de nevoi personale, pana in 2012 luna august, in contractele mele, apare rubrica \'Comisioane\\", care insumeaza suma de 4300 ... (vezi toată discuția)