avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autentificare contract vanzare - cumparare in vederea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autentificare contract vanzare - cumparare in vederea intabularii

Buna ziua , detin o locuinta cu contract vanzare- cumparare , in rate pe 20 de ani , la Habitat ptr. Umanitate , din 2005 . Parcela totala pentru toate casele , aprox. o suta de case , se intabuleaza abia acum de catre aceasta asociatie nonprofit , si ni se cere cam 2000 lei de fiecare familie pentru intabulare proprietate , desi mai avem de platit - doar imobilul - pana in 2025 . Curtea este de trei ari fiind in concesiune pe 29 de ani , iar gradina de doi ari , se inchiriaza anual de catre primarie . Imobilul este in curs de achitare . Contractele vanzare- cumparare sunt intre parti , sub semnatura privata si cu martori , fara notar . Intrebarea mea este daca se poate intabula o proprietate in care curtea este concesionata , gradina inchiriata si casa in curs de achitare , iar daca se poate , ar fi necesara schimbarea contractului , sau doar autentificare lui la notar in forma in care exista . Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: ursu67 , utilizator 13:56, 11 Februarie 2017
Contractul de concesiune se poate inscrie la CF,puteti autnetifica contactul in forma actuala la un notar public,
Multumesc . Dar casa se poate intabula , fiind cu plata in rate ? Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer proprietate de pe pers.fizica pe o societate tipadana tipadana Eu si cu fratele meu avem concesionata de la primarie o parcela. Pe aceasta parcela am construit impreuna, cota egala, o casa. Acum am vrea sa trecem ... (vezi toată discuția)
Cumparare garaj fara cf ? garibaldi13 garibaldi13 Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat ? Vreau sa cumpar un garaj construit pe un teren concesionat de la primarie . Are aut de constr. insa nu e intabulat. ... (vezi toată discuția)
Se poate intabula pamantul de la stat? am cumparat o casa si se presupune ca o parte din pamant ar putea apartine statului,dar o foloseste acelasi proprietar.se poate intabula acel pamant si ce ... (vezi toată discuția)