Buna
Eu cumpar o placa din plastic care are o anumita suprafata si grosime . Cei de la depozit il debiteaza asa cum am eu nevoie . Materialul debitat il folosesc la produse standard si are dimensiuni standard (10x10 cm , 20x20 , 25x25 , etc) .
Cand primesc factura de la depozit pe ea scrie ca am cumparat o anumita suprafata de material ...ex. 7 m² dar eu cum il trec in inventar ? Problema este ca in momentul in care debiteaza acel material raman si bucati pe care eu le pot refolosi la alte comenzi sau daca sunt prea mici le las acolo . Dar daca stau sa masor si sa adun suprafata la fiecare placa ce a rezultat din debitarea celei mari atunci nu o sa mai fie 7 m² ...si discul de taiere are 3,2 mm si face si el o pierdere .
Mie imi este mai ok sa stiu ce bucati din acel material ce l-au debitat la depozit mai am dacat sa stiu suprafata doar .....ii mai ok asa 10x10 cm mai am 22 buc, 43x35 cm mai am 8 buc , etc ......
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.