avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Serviciu in Italia
Discuție deschisă în Viata in Italia

Serviciu in Italia

Buna ziua,
am lucrat 8 ani ca economist si 2 ani ca diresctor economic in Romania. In 2015 m-am mutat in Italia si credeam ca nu mai vreau sa vad hartii si cifre, dar ele sunt pasiunea mea. Cum as putea sa procedez ca sa pot fi in masura sa lucrez si aici? Este de ajuns un curs ? Multumesc pt eventuale raspunsuri
:)

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate din romania roxana_carmela roxana_carmela Buna ziua, situatia este in felul urmator: am studiat in Romania 3 ani apoi am lucrat inca 2,6 ani ca si economist dupa care m-am mutat in Germania.Timp de 6 ... (vezi toată discuția)
Studii necesare contabil Ioana051 Ioana051 Buna ziua, In urma studiilor dobandite in cadrul facultatii de stiinte economice, profilul marketing, ma voi putea angaja ca si un contabil pt firme ... (vezi toată discuția)
Lucrez in italia ca si dipendente - unde si ce trebuie sa platesc? stefovy stefovy Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: - pana in sept 2015 am locuit in Bucuresti si lucrat doar in Ro ca si angajat al unei multinationale - ... (vezi toată discuția)