avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Greseala d390
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Greseala d390

Buna ziua,

Am urmatoarea intrebare: pentru un pfa la norma de venit care a facturat prestari servicii in ue si am depus 390 , a trebuit pt o parte din facturi sa fac un storno. Valoarea in lei de pe factura de - am facut o la cursul din ziua respectiva dar de fapt trebuia sa insumeze valorile in lei din facturile pe care le anula , nu? Daca am facut aceasta greseala si am depus si 390 cu factura de -... ce pot face acum sau cat de grav e? Diferenta e de 100 lei si nu se depasea plafonul de norma oricum...

Ma puteti ajuta va rog cu un sfat? Ce ar trebui sa fac acum.. ?

Multumesc
Elena Dumitru

Alte discuții în legătură

Trebuie sa ma inregistrez in roi? sunt pfa, neplatitor de tva gistra gistra Sunt PFA cu norma de venit si prestez servicii informatice, ceea ce inseamna ca locul prestarii este la beneficiar/client. Sunt neplatitor de TVA pentru ca nu ... (vezi toată discuția)
Tva emile_mi emile_mi Sunt intreprindere individuala,norma de venit. Prestez servicii de informatica la sediul unei firme in Grecia [UE],platitoare de TVA. In curand voi depasi ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit - tva la incasare antispam antispam Buna ziua, Am un PFA platitor de TVA care opereaza pe baza de norma de venit. Imi puteti spune, va rog, in cazul acesta ce trebuie sa fac daca achizitionez ... (vezi toată discuția)