avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... trebuie autorizatie de constructie pentru amplasarea ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

trebuie autorizatie de constructie pentru amplasarea unui container?

Buna ziua,am si eu o problema,am un teren7,50deschidere,18(aproximatix) lungime;total230mp,proprietate si am vrut sa construiesc pe el o casa, am inteles ca nu se poate ca acum dupa noile reguli in constructii trebuie sa ai 8 m deschidere.am renuntat la casa dar intrebarea mea este:am voie, fara autorizatie,sa amplasez un container ptr a deschide o frizerie?si daca stiti ce autorizatii imi trebuie.va multumesc.o zi buna.
Cel mai recent răspuns: ATrica , utilizator 12:50, 2 Mai 2017
Nu a fost formulata nicio opinie pe acest subiect ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie autorizatie de constructie ptr amplasarea unui container? Ana Olteanu Ana Olteanu Buna seara.am si eu o intrebare.am un teren intravilan de la tatal meu (proprietatea mea)si vreau sa pun un container pe el ptr a deschide o ... (vezi toată discuția)
Amplasare container cu destinatia de restaurant dorel92 dorel92 Buna seara, Doresc sa amplasez un container de 7,2m patrati plus terasa, impreuna au suprafata totala de 25m patrati cu destinatia de restaurant in zona ... (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)