avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Insolventa - Termen inregistrare cerere admitere a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Insolventa - Termen inregistrare cerere admitere a creantelor

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati in a clarifica urmatorul aspect, legat de termenul limita de inregistrare a cererii de admitere a creantelor: in cazul in care cererea este trimisa prin posta, se ia in considerare data trimiterii sau cea la care a ajuns documentul la destinatar?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adimar1978 , utilizator 12:55, 10 Septembrie 2009
Orice act expediat prin serviciile postale este considerat "in termen", daca este expediat in termenul prevazut de lege sau cerut de instanta.

Cu stima
av. Gheorghe Alexandru
multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa - termen inregistrare cerere admitere a creantelor adimar1978 adimar1978 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in a clarifica urmatorul aspect, legat de termenul limita de inregistrare a cererii de admitere a creantelor: in cazul in ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)