avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa infiintat in Romania cu prestare de servicii in ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa infiintat in Romania cu prestare de servicii in Luxembourg

sunt rezident roman cu contract de munca in luxembourg de sase ani . anul acesta,pentru a colabora cu o firma tot in luxembourg , a trebuit sa mi deschid un pfa in romania ,obiectul fiind prestare de servicii pe vapoare din belgia ,olanda .codul principal este 5222. deci eu plec cand sunt solicitat si muncesc pe vapor , in timpul meu liber.as dori sa stiu care sunt obligatiile mele de plata [daca are vreo importanta ca mai am un contract de munca unde imi platesc toate obligatiile],si ce pot deduce ca cheltuieli?multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa romania, prestari servicii consultanta in luxembourg muresfl muresfl Buna ziua, Am un PFA in Romania, prin care prestez servicii de consultanta in IT in Luxembourg. Anu trecut am prestat servicii mai mult de 183 de zile. ... (vezi toată discuția)
Evitare dubla impozitare belgia al0207ex al0207ex Buna ziua, Sunt reprezentantul unui ONG,inregistrat in Romania, detasat in Belgia.Venitul il am exclusiv in Romania,unde platesc toate taxele ,impozitele. ... (vezi toată discuția)
Stabilirea unei persoane fizice (cetatenie romana) ca independent in belgia - pasi de urmat? Blusie Blusie Buna ziua, As apreacia foarte mult daca cineva mi-ar putea da un raspuns avizat cu privire la urmatoarea problema: sunt o persoana fizica (cetatenie ... (vezi toată discuția)