avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizație creștere copil

Bună seara, îmi puteți spune, va rog, dacă veniturile din chirii sunt luate în calcul la indemnizatia de creștere copil?
Cel mai recent răspuns: Adriana_1017 , utilizator 21:32, 13 Februarie 2017
Venituriledin chirii nu se iau in considerare la calcularea indemnizatiei pentru CCC.

Se iau in considerare numai veniturile din salarii şi asimilate salariilor, din activităţi independente şi din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură prevăzute la art. 2 alin. (1) asa cum sunt ele definite la art. 67, art. 76 alin. (1) şi (2) şi art. 103 din Legea nr. 227/2015, cu modificările şi completările ulterioare.
Mulțumesc frumos pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil zeratulman zeratulman Buna ziua, In anul fiscal 2019 am realizat venituri din cedarea bunurilor in scop turistic (o casuta de 5 camere) pe persoana fizica. In 2020 am depus ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil katy20ro katy20ro Buna ziua, Urmeaza sa intru in septembrie 2016 in concediu de crestere copil. Detin un apartament dat in chirie (500 ron) pentru care platesc impozit si ... (vezi toată discuția)
veniturile din chirii sunt eligibile la calcul concediu maternitate? Florinrgi Florinrgi Nu imi este foarte clar dacă veniturile din chirii, deci din activități independente, sunt luate in calcul la stabilirea indemnizației de maternitate ... (vezi toată discuția)