avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Interdictie in franta
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Interdictie in franta

Buna ziua!am si eu o intrebare.am lucrat cu contract in franta vreo 4 ani si dupa am facut niste prostii sa le spun asa am fost condamnat si am primit o interdictie permanenta pe teritoriul francez as vrea sa stiu daca exista vreo solutie sa scap de aceasta interdictie?mentionez ca eram legal aveam adresa stabila inscris la securitate. Sociala aveam si am cartea de sejur pe 10 ani!cand am fost judecat aveam toate actele in masina judecatorii nu mau crezut ca am aceste acte si mau condamnat cu interdictie dupa terminarea pedepsei am fost expulzat in tara!masina personala pe numele meu a fost sechestrata pe durata procesului deci nimeni nu sa atins de ea actele mele fiind in ea!acum masina si toate actele sunt la un prieten in Franta!va rog mult sa ma ajutati!va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Olteanu Nicolae , utilizator 14:28, 13 Septembrie 2024
Intrebati un avocat din Franta.
Bună ziua as dori sa știu dacă am interdicție in franta mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extradare din spania in romania milimili milimili prietena mea executa o pedeapsa in Spania, pentru trafic international de droguri(nu stiu pentru cat timp). Este posibil ca dupa ispasirea pedepsei sa fie ... (vezi toată discuția)
Abuz in justitia italiana cristianQpanait cristianQpanait buna ziua .cu 4 luni in urma m-am confruntat cu o mare problema .veneam spre ROMANIA din FRANTA impreuna cu sotia si copilul ,masina personala sa stricat in ... (vezi toată discuția)
Redeschidere dosar vatamare corporala din culpa alealexa alealexa Un prieten de al meu a fost condamnat acum 3 ani pentru vatamare corporala din culpa cu inchisoare , 3 ani.A fugit din tara dar din pacate acum l-au gasit.Cu ... (vezi toată discuția)