avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire RCA in caz de incendiu
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire RCA in caz de incendiu

Mi.a luat masina foc, pompierii au scris in declaratie ca a fost de la o siguranta, pot recupera ceva pe baza politei RCA?!

Masina nu este arsa in totalitate... botul si bordul masinii, capota si radiatorul au fost sparte de pompieri...

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2017
elena_ploiesti, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:40, 13 Februarie 2017
Polita de asigurare RCA acopera numai daunele produse tertilor.
Polita de asigurare CASCO acopera si daunele produse din vina asiguratului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagube in urma unui incendiu bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, As vrea sa stiu in ce fel pot recupera pierderea suferita in urma unui incendiu produs la vecinul din spatele casei caruia i-a luat foc masina si ... (vezi toată discuția)
Daca rca-ul extern nu imi acopera dauna, pot deschide dosar pe casco pt diferenta? luoana luoana Daca RCA-ul nu acopera reparatia, pot deschide dosar pe Casco pt diferenta....eventual sa impart daunele...anumite reparatii sa le fac pe rca, celelalte pe ... (vezi toată discuția)
Procent despagubiri rca? crina26 crina26 pentru un opel din 2000, 1600 cmc si 270.000 km la bord, care este procentul maxim pe care il poate oferi un asigurator (Omiasig). vinovatul este alt sofer ... (vezi toată discuția)