avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Emigrare in Olanda cu dosar penal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Emigrare in Olanda cu dosar penal

Buna ziua,

Am o cunoștință care dorește să emigreze în Olanda însă are la activ două dosare penale pentru deținere de marijuana (care s-au soluționat prin ore în folosul comunității și amendă) și unul în curs (posesie marijuana și alt drog, necatalogat, posibil de mare risc?) pentru care așteaptă citare la tribunal.
În aceste condiții, poate persoana respectivă să se angajeze în Olanda cu actele în regulă?

Sau măcar poate lucra un număr (maxim) de zile?

Întreb acest lucru în ideea în care cunosc persoane care au plecat cu burse Erasmus și timp de 6 luni nu a fost nevoie de acel număr social (BSN) de la primărie, nu a fost întrebați și nu le-au fost solicitate de către nimeni, în condițiile în care au lucrat pe durata șederii (joburi part-time la fast-food-uri, alte magazine etc. ).

Dacă nu este posibilă emigrarea, aș dori să știu dacă persoana în cauză poate totuși să lucreze pe o durata determinată de timp și dacă ar exista condiții în acest sens. Spre exemplu, în timp ce așteaptă această citație (ce în general durează jumătate de an + ) poate ieși din țară și presta servicii până la venirea citației?

Vă mulțumesc pentru atenție.

O zi frumoasă,
Maria
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2017
ContSters380925, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod cor lavinia_gmx lavinia_gmx Buna ziua, intr-un restaurant de tip fast food, o singura persoana se poate ocupa si de partea de bucatarie si de partea de caserie? daca da, sub ce cod cor? (vezi toată discuția)
Divort nero1234 nero1234 acum 4 ani sotia a fugit in Italia pe ascuns de acasa mi-a lasat si un bilet scris prin care recunoaste ca a fugit pe ascuns de acasa,bilet scris de mana ... (vezi toată discuția)
Angajare personal strain care sa lucreze intr-o terta tara (non-ue) gomadear gomadear Sunt interesat sa aflu ce prevede legislatia din Romania in vederea angajarii unei persoane straine, care sa nu activeze in Romania - deci sa nu fie nevoie de ... (vezi toată discuția)