avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Persoana în întreținere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Persoana în întreținere

Bună ziua. Eu lucrez . Soțul nu lucrează. Am depus actele la Firma la care eu lucrez pentru a-l lua pe soțul meu în întreținere și ca coasigurat . Eu am un salariu brut de 1797 lei. Cât salariu net ar trebui sa iau? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:21, 15 Februarie 2017
Diferenta de deducere personala este de 80 lei, deci castigati 13 lei net avand sotul in intretinere.
Aproximativ 1313 lei net(depinde si de codul CAen al societatii)
Corect salariu net = 1313 lei (fara tichete de masa)
Castigul salarial este de 13 lei. (corect raspunsul @tana)

@madalina_oprea

(depinde si de codul CAen al societatii)

Nu are nici o legatura calculul salariului unui angajat cu codul CAEN al societatii.
Acest cod influenteaza o contributie a angajatorului, nu a salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere 2017 marcelctin marcelctin buna ziua. va rog sa ma lamuriti cum se calcureaza corect deducerea, ma refer aici daca tichetele de masa intra sau nu in calculul deducerii. conform ... (vezi toată discuția)
Salariul brut fisa fiscala mai mare decat salariul brut din fluturas g3ograful g3ograful Buna ziua, Am facut o comparatie intre fisa fiscala cu veniturile din 2011 si fluturasii din acel an. Am observat ca in oricare luna, venitul brut din fisa ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie să plătească valoarea bonurilor de masă? angajatorul soțului meu le scade valoarea din salariu Gianina Nicoleta Gianina Nicoleta Sotul meu are salariul min pe economie 1900Ron(1100net)+ bonurile de masa 21x15.18Ron...cu ce drept angajatorul scade din salariu bonurile de masa.(are ... (vezi toată discuția)