avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Grafic de rambursare taxa auto platita in 2010
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Grafic de rambursare taxa auto platita in 2010

Ce se intampla cu cei care au primit de la ANAF graficul de rambursare vechea taxa auto pentru urmatoarea perioda de 5 ani , mai primesc sau nu banii?Intreb asta pentru ca si eu sunt intr_o astfel de situatie iar in luna ianuarie trebuia sa primesc prima transa insa nu am mai primit nimic.Am sunat la ANAF Constanta si mi s_a transmis ca nu se mai restituie nimic ca nu mai au cum de la 01.02.2017.Astept un raspuns avizat de la cine ma poate ajuta.Multumesc
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 21:52, 13 Februarie 2017
Apreciez ca banii o sa va fie restituiti, conform mentiunilor din decizie.
Asteptati o perioada pentru a se clarifica situatia acestor restituiri, in contextul înlăturării definitive a timbrului de mediu si implicit abrogarea ordonanței care reglementa aceasta taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa prima inmatriculare floring2000 floring2000 Prin hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus sa mi se restituie taxa de prima inmatriculare pentru un autovehicul cumparat in anul 2008. Prima transa de ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare dc63 dc63 Pentru o masina inmatriculata in decembrie 2008 taxa de poluare se poate restitui de catre ANAF conform OG 40/2015 sau asteptam normele de aplicare a Legii ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ( recuperare proces ) andreilucian15 andreilucian15 Buna ziua . Am mers in instanta pentru a recupera taxa auto si am castigat procesul . Problema este ca banii imi vor fi returnati in 5 ani ( deja am luat prima ... (vezi toată discuția)