avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrebare cerere Kindergeld
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrebare cerere Kindergeld

am facut cererea Kindergeld,si imi mai trebuie ce va si nu stiu ce, nam gasit in nici un fel ce inseamna si de unde sa iau actele astea.....
Nachweis uber die Einstellung von Familienleistungen im Ausland.#-o
ma poate ajuta cineva???
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 23:02, 13 Februarie 2017
Cam greu de raspuns la ceva ce nu stiti nici dvs. ce doriti.

Tinand cont ca am vizat niste documente din Germania intreb eu, daca nu e vorba de anexa pentru strainatate pentru solicitarea alocatiei germane pentru copii.

Daca da, atunci aici aveti formularul:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de munca in germania. stiflero0o stiflero0o Buna ziua as vrea sa stiu cum se procedeaza pentru a obtine permisul de rezidenta si de munca in Germania ? De pe forumuri am inteles ca cel mai bine ar fi sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa in germania cocaemidor cocaemidor Buna seara.I-mi poate spune cineva cu exactitate daca pot deschide un PFA doar dupa o luna de la sosirea mea in Germania?Sau trebuie sa astept ca si pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor cu un parinte angajat in germania iolaru iolaru Fostul meu sot se afla in Germania, cu actuala lui familie, unde lucreaza, cu contract de munca. Am aflat recent de la o cunostinta al carei sot lucreaza in ... (vezi toată discuția)