avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie si angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie si angajare

Buna seara.

Caz: in cazul demisiei azi de la un loc de munca si angajarea maine in alt loc de munca, cum se procedeaza legal ?

Alte discuții în legătură

Demisie Nicom04 Nicom04 Buna seara, Mi am dat demisia semnata cu respectarea termenului de preaviz, ulterior nu m am mai prezentat la locul de munca. Sunt chemata intr o comisie ptr ... (vezi toată discuția)
Demisie / concediu medical mds18car mds18car Buna seara , Sunt in concediu medical de o săptămâna pana pe data de 12 decembrie ..marti(19.11.2019) ar fi ultima zii la actualul loc de munca iar de pe ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca, scopul fiind prezentarea demisiei mitroigheorghita mitroigheorghita buna seara am primit un act aditional de micsorare a salariului( fara o motivatie plauzibila) pe care nu l-am semnat. Din acest motiv, de atunci sunt fortata ... (vezi toată discuția)