avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere de minori

Dacă eu aveam 15 ani caand am întreținut relații sexuale De bună voie cu un băiat de 19 ani și tata vrea sa. L dea în judecata, băiatul poate păți ceva? În ce condiții?
Cel mai recent răspuns: ATM , utilizator 09:45, 15 Februarie 2017
Va rog sa îmi răspundeți cât mai repede, am nevoie de informații rapide si sigure
Dacă aveați 15 ani împliniți nu ar fi probleme penale.
Anonim2604 a scris:n
nDacă eu aveam 15 ani caand am întreținut relații sexuale De bună voie cu un băiat de 19 ani și tata vrea sa. L dea în judecata, băiatul poate păți ceva? În ce condiții? n
nn

Daca ati intretinut relatii sexuale cu un major iar diferenta de varsta dintre dvs si respectivul nu este mai mica de 3 ani atunci fapta se incadreaza la [ link extern ]

Prin urmare este foarte posibil ca sa fie pasibil de pedeapsa inchisorii sau cu suspendare daca se invoca multe aspecte. Procororul si/sau instanta de judecata va va audia atat pe dvs cat si pe major pentru a afla adevarul.

Pentru coruperea sexuala legea este mai permisibila desi din cele relatate nu vad a se putea aplica cazului de fata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu corupere de minori? Dragulinoiu Dragulinoiu Buna ziua,numele meu este Sabina si am 16ani(fara o luna)sunt intr-o relatie cu Alex de 11luni el avand 20 de ani,acum 7luni am intretinut relatii sexuale iar ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori cry_ana cry_ana numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori! IonutBM2014 IonutBM2014 Buna. Ma numesc Ionut si am 18 ani. Acum 4 luni aveam 17 ani si am intretinut o relatie sexuala cu o fata de 15 ani. Tatal ei ma sunat acum 2 zile si ma ... (vezi toată discuția)