avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Completare fisa postului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Completare fisa postului

Buna ziua. Sunt functionar public si la fisa postului mi s-au adus completari cu atributii pentru care nu am pregatire profesionala necesara, eu am studii medii iar atributiile de serviciu sunt in domeniul contabilitate - salarizare. Vreau sa stiu daca pot refuza sa semnez fisa si, daca angajatorul poate sa imi dea atributii pentru care nu sunt calificata. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Delegare atributii agaton agaton Buna. Sunt noua pe forumul asta si am o problema la care sper sa gasesc raspuns. De multe ori am gasit pe forumul acesta solutii la diverse probleme si sper sa ... (vezi toată discuția)
Refuzul unei fise de post ContSters175780 ContSters175780 Pot sa refuz o fisa de post, daca nu sunt de acord cu noile atributii ce nu sunt conforme cu pregatirea profesionala? Este corect? Sau o pot semna cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Buna ziua !In urmă cu două zile am primit un act adiţional spre semnare prin care mi se modifică functia,din contabil în funcţionar economic,pe motiv că ... (vezi toată discuția)