Buna. Sunt noua pe forumul asta si am o problema la care sper sa gasesc raspuns. De multe ori am gasit pe forumul acesta solutii la diverse probleme si sper sa ma puteti ajuta si de data asta. E prima data cand pun eu insami intrebarea.
La primaria la care lucrez exista cateva dificultati la contabilitate. Contabila si-a dat demisia cu aproximativ 6 luni in urma, atributiile ei fiind preluate de alt functionar public care a fost de acord cu aceasta. Intre timp el pur si simplu nu a mai vrut sa le indeplineasca, s-a saturat cu alte cuvinte, si a convins primarul sa numeasca pe altcineva. Primarul prin dispozitie a delegat atributiile de contabilitate catre altcineva. Acea persoana (tot functionar public) refuza sa le preia. Responsabilitatea e prea mare, ii este frica sa semneze actele si sa jongleze toate sumele alea uriase dupa cum vrea primarul , totul pentru 600 lei pe care le ia salariu. M-am uitat in lege si dupa cate am vazut acolo daca dispozitia e scrisa trebuie sa o execute, in afara cazului in care este vadit ilegala. Apoi sa raporteze superiorului ierarhic acest fapt. Intrebarea mea este: are voie sa refuze preluarea atributiilor de contabilitate? Ea este operator rol cu studii medii. Mentionez ca postul de contabil era tot pentru studii medii, referent grad 3. Dar nu are absolut nici un fel de calificari pentru postul de contabil , chiar pe studii medii, si pur si simplu nu ar reusi sa se descurce deloc. Ce putem face? Va rog sa ne rapsundeti. Suntem chiar disperate.
E sensibila problema . Se poate spune ca , colegul dvs., operatorul, nu are acoperite toate cele 8 ore zilnic cu activitatile din fisa postului si atunci i se mai dau sarcini suplimentare , i se completeaza fisa postului . Cat priveste studiile de specialitate, depinde de cerintele de studii pentru postul de contabil .Daca se cer studii de specialitate sau se poate pur si simplu trimite salariatul la perfectionare .
In primul rand multumesc pentru raspuns.Clarificari:
- cele 8 ore cu activitatile din fisa postului sunt toate acoperite, deci nu se pune problema de sarcini suplimentare.
- voi verifica sa vad ce s-a cerut exact dar trebuie sa spun ca angajatul in nici un caz nu va fi trimis la perfectionare. Adica nici nu are studii de specialitate si cu siguranta nici nu va face nici un curs in acesta privinta.
Pur si simplu nu avem contabil si primarul vrea sa delege atributiile respective cuiva din restul functionarilor primariei. Pe rand, dupa cum "vrea muschii lui". Problema e ca nu stim nimic despre contabilitate. Cam asta ar fi problema pe scurt. Cum sa procedam pentru a iesi din impas?
Eu nu am spus ca nu sunt acoperite cele 8 ore , am spus ca primarul poate considera asta . Oricum e dificil , OUG nr.1/2010 a blocat posturile pana la data de 31 decembrie 2010 . Cred ca se poate face un memoriu la ordonatorul principal de credite prin care sa se precizeze ca acest post este unic pe unitate si sa se solicite deblocarea in vederea scoateii lui la concurs. Trebuie sa vrea insa si primarul acrst lucru .
Colegul dvs operator nu are calificarea necesara pentru a face contabilitate.
Daca nu are cunostinte, daca nu are o diploma ca ar fi terminat vreun curs de contabilitate, atunci este normal sa nu doreasca sa preia aceste responsabilitati pentru ca nu ar stii ce trebuie sa faca cu ele.
PLus ca, si in situatia in care ar fi terminat un curs de specialitate (ipotetic vorbind) , va garantez ca nu ar stii ce sa faca. Trebuie sa lucrezi alaturi de oameni care cunosc contabilitatea, care au experienta in inregistrari contabile si in multele alte probleme legate de contabilitate. E nevoie de ceva timp (cativa ani) de experienta ca sa te inhami la asa ceva.
Am o mare problema
Mirel123
Am o Mare problema si am rugamintea ca cineva sa ma lumineze in acest forum ..
Avem un contabil la firma . si acesta a fost instruit sa a-mi faca un contract ... (vezi toată discuția)