avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Stergerea cazierului fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Stergerea cazierului fiscal

Buna ziua.I n anul 2007 am infiintat o firma impreuna cu fostul sot,amandoi fiind asociati si administratori iar din anul 2009 contabila firmei nu a mai depus declaratiile,firma neavand activitate.Acum deoarece ne-am despartit am hotarat sa preiau o alta firma la care si lucrez acualmente (urmand sa o trec pe numele meu si al celor trei copii)dar am aflat cu stupoare ca sunt inscrisa cu cazier fiscal deoarece nu au mai fost depuse acele declaratii.Am gasit dupa lungi cautari o contabila care sa imi faca toate declaratiile incepand cu mijlocul lui 2009,si sa ma retrag din functia de administrator ramanand asociat cu o parte (deoarece nu poate ramane singur in firma,fiind asociat unic si administrator la o alta firma).Acum contabila imi spune ca nu pot reactiva firma respectiva pana nu platesc impozitul acela forfetar din 2009 plus penalitati si ce o mai fi in jur de 7-8000 ron bani pe care nu ii detin.E u doresc doar sa ma retreg din aceasta firma fostul sot doreste sa o pastreze ,urmand sa achite el orice datorii se ivesc .Eu doresc sa imi scot cazierul curat pentru a putea infiinta o firma noua.Ma puteti sfatui ce trebuie sa fac.Va multumesc anticipat


Din pacate nu puteti sa figurati in alta firma daca aveti cazier fiscal si acesta va disparea cand veti achita datoriile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal. ContSters135817 ContSters135817 Buna ziua.In 2007 mi-am infintat o firma care nu a functionat niciodata.Am deschis-o in speranta ca in viitor imi voi deschide o afacere si nu voi mai pierde ... (vezi toată discuția)
Anulare cazier fiscal florin1108 florin1108 Buna ziua. In 2008 am infiintat o firma care nu a avut niciun fel de activitate. Din cauza faptului ca nu am depus declaratiile periodice,in 2009 firma a fost ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala suspendata pe termen de 3 ani. consecinte daca ea nu este reactivata. Ioana-S Ioana-S Dupa cum se stie, acum 3 ani a existat o avalansa de suspendari de societati comerciale, datorita aparitiei acelui mult hulit si inutil impozit forfetar. In ... (vezi toată discuția)