avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARE VS. AMENDA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARE VS. AMENDA

Buna ziua,stie cineva daca e adevarat faptul ca nu poti prelungi asigurarea auto daca ai o amenda neplatita la CNADNR pentru rovinieta?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 14:27, 14 Februarie 2017
Nu există o astfel de prevedere în actele normative ale asigurărilor RCA.

Succes!
nu are nici-o legatura polita rca cu rovinieta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta fara acte si acum platesc amenzi si impozite Andrei282 Andrei282 Buna ziua, Acum 12 ani am vandut masina, fara sa fac actele, cumnatului meu. Stiu, mare greseala. El apoi a vandut-o mai departe si nu mai stie cui... Eu ... (vezi toată discuția)
Mașină vândută acum mai mult de 6 luni circulă în continuare cu rca pe numele meu. ce se poate face ca actualul proprietar să nu poată încheia rca pe numele meu? bogdan90tl bogdan90tl Buna ziua, In luna Februarie a acestui an am vandut masina personala, cu contract de vanzare-cumparare, scoasa de la Fisc de pe numele meu si copie a ... (vezi toată discuția)
Polita rca 2013 nairam63 nairam63 Am comandat prin emag.ro o polita RCA pentru anul 2013. In 2 zile am primit acasa plicul cu polita respectiva. Dar cand m-am uitat atent in plic... stupoare. ... (vezi toată discuția)